George Simion vrea să ieșim în stradă: „Vor să privatizeze Hidroelectrica, Romsilva, Salrom și celelalte regii autonome de stat”

0

Președintele AUR, George Simion, face un apel la mobilizare împotriva asaltului antinațional prin legile promovate de monstruoasa coaliție PSD, PNL, UDMR, cu susținerea USR. Liderul AUR se poziționează împotriva PLX 143, legea guvernanței corporative care va permite înstrăinarea regiilor autonome, precum Romsilva.

Iată ce spune acesta: „Cerem Guvernului Ciucă să retragă de urgență de pe agenda Parlamentului PLx 145 legat de copiii României, forma actuală a legilor educației, care vizează la fel viitorul României și să oprească înstrăinarea regiilor autonome n.m. și a tuturor bogățiilor naționale care acum sunt administrate de Romsilva, Hidroelectrica, Salrom și celelalte 237 de regii autonome. Rog toți membrii și simpatizanții AUR, oriunde s-ar afla, să iasă în stradă și asta vom face și noi alături de pădurari.”

George Simion a declarat că AUR este împotriva PLX 143. Mai mult, Guvernul Ciucă vrea privatizarea Romsilva, una dintre cele 100 cele 240 de regii autonome.

Marcel Ciolacu, Ciucă și Kelemen Hunor vor să vândă practic toată bogăția statului și regiile autonome care sunt pe profit în acest moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *