O agentă de poliție din Arad a dat etilotestul peste cap. Beată la muncă?

0

În MAI sunt probleme mari. De această dată, o agentă în vârstă de 25 de ani din cadrul Poliției Arad a fost prinsă sub influența băuturilor alcoolice în timp aștepta să intre în serviciu.

Femeia era pasager într-o mașină și a fost descoperită băută de Poliția Rutieră locală, care a oprit mașina pentru un control inopinat. Etilotestul a indicat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În dimineața zilei de 8 octombrie a.c., în cadrul unui control efectuat de polițiștii Compartimentului Control Intern, la debutul unei acțiuni desfășurate pe raza de competență a orașului Sântana, a fost efectuată o testare cu aparatul alcooltest a polițiștilor care urmau să intre în serviciu.

În urma testării, în cazul unei polițiste de 25 de ani, alcooltestul a indicat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Arad.

Tânăra are o vechime de numai doi ani în Poliţie și este la prima abatere desciplinară, susține Poliția Arad. Acum, şefii ei o cercetează disciplinar.

„În baza celor constatate, comanda IPJ Arad a dispus declanșarea cercetării disciplinare, pentru încălcarea prevederilor Legii 360/2002, privind Statulul polițistului și a Codului de etică și deontologie a polițistului”, se mai arată în comunicatul IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *