126 milioane lei cheltuiți de armată pentru 16.200 de stații Tetra Motorola

0

Ministerul Apărării Naționale, prin UM 02415, a lansat în SICAP un contract-cadru de 126 milioane lei pe patru ani pentru achiziționarea a până la 16.200 de stații emisie-recepție Tetra model Motorola necesare diverselor structuri ale Armatei.

UM 02415 este structura care asigură la nivel strategic linia de comunicații și informatică a Armatei Române.

Scopul achiziției este de a înlocui și suplimenta numărul de terminale aflate la dispoziția militarilor. „Frecvența și valoarea contractelor ce urmează să fie atribuite: în principiu de trei ori pe an bugetar. Cantitățile estimate acord cadru Terminal portabil Tetra: – minim 4013 cpl și maxim 16198 cpl”, descrie MApN achiziția.

Livările de stații Tetra se vor face în maximum 120 de zile de la semnarea contractului, în urma plasării unei comenzi specifice.

Ofertele se desfac în 10 noimebrie, departajarea lor se face în funcție de preț și de garanția oferită. Finanțarea este de la bugetul de stat.

În 2020, MAI a semnat un acord cadru pentru 40.000 de stații Tetra portabile cu Centrul pentru Servicii de Radicomunicaţii, distribuitorul oficial al produselor Motorola Solutions în România. Terminalele sunt pentru structurile din subordine. Acordul expiră în 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *