Aeroportul din Craiova întră în renovare. Mai multe curse vor fi redirecţionate pe un alt aeroport din ţară

0

Aeroportul din Craiova întră în mentenanţă! Timp de 10 zile, începând de luni, pista şi zona de siguranţă vor intra într-un proces amplu de modernizare. Cursele aeriene vor fi redirecţionate, astfel că 15 zboruri vor fi afectate. Craiovenii, însă, aşteaptau de mult această schimbare şi sunt bucuroşi că vor avea mai multe rute pentru călătorii. 

În perioada 16-25 octombrie, niciun avion nu intră şi niciunul nu iese. Cele 3 corpuri ale noului terminal din Aeroportul Craiova sunt în faze avansate de construcție.

Năstasie Marian, reprezentant Aeroport Internaţional Craiova: Toate zborurile vor fi redirecţionate către aeroportul Henri Coandă. De menţionat faptul că aeroportul este deschis în continuare în regim h12. Vom asigura toate zborurile elicopterelor, deci elicopterele pot să vină să aterizeze, să decoleze, în special elicopterele SMURD.

Craiovenii sunt fericiţi că vor putea fi şi ei în rând cu aeroporturile din oraşele mai mari şi că vor putea călători spre destinaţiile dorite în cele mai bune condiţii

După prima jumătate a anului, aeroportul de la Craiova era pe locul şase în topul celor mai aglomerate aeroporturi din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *