37,57 milioane lei alocă Nuclearelectrica pentru servicii de mentenanţă la centrala de la Cernavodă

0

Nuclearelectrica alocă 37,57 milioane lei pentru servicii de mentenanţă a sistemelor şi echipamentelor electrice de la Centrala Nuclearelectrica Cernavodă, în vederea funcţionării centralei în condiţii de siguranţă şi securitate nucleară, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Firma care câştigă licitaţia va asigura materialele şi piesele de schimb necesare desfăşurării acestor activităţi, în cadrul unei perioade contractuale, de 24 luni, prestare efectivă.

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate – preţ. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost până astăzi 15 noiembrie 2023, ora 15:00.

Nuclearelectrica are două sucursale, fără personalitate juridică: Sucursala CNE Cernavodă, care exploatează Unităţile 1 şi 2 de la CNE Cernavodă şi serviciile auxiliare, şi Sucursala FCN Piteşti, fabrica de combustibil nuclear. De asemenea, este acţionarul unic al companiei de proiect EnergoNuclear, deţinând 100% din acţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *