Halucinant! S-a căsătorit cu ea însăși. A făcut economii timp de 20 de ani pentru nuntă.

0

Sarah Wilkinson, în vârstă de 42 de ani, a organizat o ceremonie de nuntă oficiată de un prieten, în Felixstowe, Suffolk pentru a se căsători cu ea însăși, scrie BBC.

Înainte de ceremonie, Sarah și-a cumpărat și inelul de logodnă pe care și-ar fi dorit să-l primească odată cu o cerere în căsătorie.

A fost o zi minunată și am fost în centrul atenției. Ceremonia nu a fost una oficială, dar am avut și eu nunta mea. Cred că ajungi la punctul în care te gândești „s-ar putea să nu ai un partener lângă tine, dar de ce ar trebui să ratez? Acești bani au fost rezervați pentru nunta mea, așa că de ce să nu-i cheltuiesc pentru ceva ce mi-am dorit?”, a mărturisit Sarah.

Femeia de 42 de ani a spus că a plătit 10.000 de lire sterline pentru marele eveniment, după ce a economisit în fiecare lună și a adăugat orice câștiguri suplimentare pe care le-a avut, cum ar fi premiile la bingo.

Și mai bizar este faptul că ”mireasa” a fost înconjurată de 40 de persoane, membri ai familiei și prieteni. Ea a declarat pentru BBC Radio Suffolk că prietenii ei nu au fost surprinși să audă de planul ei neobișnuit de a-și organiza nunta.

Nimeni nu a încetat să zâmbească și toată lumea a spus că s-a simțit minunat”, a spus ea.

Sarah a spus că a pregătit și 14 jurăminte pentru ziua nunții, primul fiind promisiunea de a nu renunța niciodată la controlul telecomenzii televizorului.

Femeia a povestit că i-a venit ideea nunții când a împlinit 40 de ani și se afla în izolare din cauza Covid. Atunci și-a cumpărat un inel de logodnă cu diamant pe care și l-a dorit dintotdeauna. La nuntă a purtat rochie de mireasă albă cu paiete, a avut tort cu etaje care a fost împodobit cu figurina unei mirese care sărută o broască, iar mama ei a condus-o la altar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *