CULMEA TUPEULUI! Premierul Marcel Ciolacu, despre limitarea plăților cash: “Pot să cheltui cât vreau din 5.000 de lei, lăsaţi-mă în pace, ce problemă? Doar că nu mai poţi să cumperi Ferrari cu sacoşa”

0

Premierul Marcel Ciolacu ne sfidează pe toți?! Acesta spune că limitarea plăţilor cash nu reprezintă niciun fel de problemă, consumatorii pot cheltui în limita a 5.000 de lei, doar că “nu mai poţi să cumperi Ferrari cu sacoşa”.

Cine are ceva cu cash-ul? Nu aveţi cash la dumneavoastră? Toată lumea, poţi să cheltui până la 5.000 de lei”, a declarat Marcel Ciolacu .

”Eu pot să cheltui cât vreau din 5.000 de lei, lăsaţi-mă în pace, ce problemă? Doar că, cu adevărat, nu mai pot la dumneavoastră, agent economic, să îmi cumpăr Ferrari cu sacoşa. Nu are nimica cu niciun cetăţean”, a spus premierul.

Ciolacu a ținut să adauge că este ”o poveste scoasă, ca multe altele”. ”Vă aduceţi aminte de legea cu “se fură copiii românilor”? Ştiţi foarte bine că nu fura nimeni, se protejau de fapt copiii. Suntem în aceeaşi paradigmă, nu mai furăm copiii, desfiinţăm cash-ul”, a mai spus sfidător premierul Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *