Un pedofil trans, îmbrăcat în femeie, a răpit și abuzat o fetiță timp de două zile!

0

Un pedofil îmbrăcat în femeie, care a răpit o fetiță și a abuzat-o sexual la el acasă!

Andrew Miller, cunoscut și sub numele de Amy George, se identifică ca femeie transsexuală și pretinde că este în proces de tranziție.

Miller a atras-o pe tânăra victimă în mașina sa, oferindu-se să o ducă acasă, în luna februarie a acestui an. Fostul măcelar, în vârstă de 53 de ani, a condus-o în schimb la el acasă și a sechestrat-o în dormitor.

Apoi și-a supus apoi victima la o serie de agresiuni sexuale pe parcursul următoarelor 27 de ore. De asemenea, el a obligat-o să se uite la materiale pornografice, transmite Sky News.

Fata a reușit să scape doar după ce Miller a adormit în a doua noapte.

Ea a răsturnat un pahar cu apă și a aprins lumina din dormitor să vadă dacă se trezește, iar apoi a găsit telefonul fix și a dat alarma. Poliția a sosit acolo în câteva minute.

Ofițerii l-au găsit pe Miller purtând un sutien cu sâni din silicon, lenjerie intimă de damă și colanți.

La pronunțarea sentinței, magistratul a spus: „Relatarea infracțiunilor dumneavoastră în acest caz, care a fost citită în instanță cu ocazia ultimei dumneavoastră înfățișări, a fost de-a dreptul dezgustătoare prin nivelul de depravare și devianță criminală„.

Faptul că Miller era îmbrăcat ca o femeie a fost un factor agravant, deoarece fata nu s-ar fi urcat în mașină dacă Miller ar fi arătat ca un bărbat, a mai spus judecătorul.

Este o crimă îngrozitoare, care lovește în inima vieții de familie și în însăși structura societății noastre. Este o crimă care aduce o oprobriu universal justificat asupra infractorului și care, pe bună dreptate, merită cel mai sever nivel de pedeapsă pe care îl au la dispoziție instanțele noastre. Este ceea ce publicul este îndreptățit să aștepte, iar astăzi este ceea ce veți primi” a conchis magistratul Înaltei Curți din Edinburgh înainte de pronunțarea sentinței.

Fata le-a spus ofițerilor că a acceptat să o ia cu mașina pentru că a crezut că Miller – care purta haine de femeie – nu era amenințător.

În timpul interogatoriului poliției, pedofilul le-a spus detectivilor că nu a răpit-o pe fată și că totul a fost „o greșeală”, spunând că s-a oprit pentru a-i oferi o plimbare pentru că fata părea „înghețată”.

El a mai spus că a pus-o în pat cu el într-un „gest matern”

Bărbatul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.

Sursa: Sky News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *