Dezgustător! Snacksurile din greieri, noua ”senzație” în Marea Britanie.

0

Clara Best, fondatoarea companiei alimentare Saved, a vândut anul acesta 25.000 de pachete de snacksuri de greieri sub forma unor pufuleți în Marea Britanie

Acestea sunt făcute din acheta domesticus – adică greieri de casă – insecte liofilizate și măcinate într-o pulbere.

Studenții sunt foarte entuziasmați de acest lucru și majoritatea sunt vegetarieni sau chiar vegani, așa că sunt foarte interesați. Acum e cel mai bun moment, deoarece oamenii sunt conștienți de proteinele alternative. Toți au alternative pentru lapte în frigider. Cred că era foarte necesar să aducem această conștientizare pentru toată lumea în ceea ce privește alternativele la lapte, alternativele la carne, alternativele la proteine, care acum sunt cerute. Și aici intervin insectele” spune Clara în mod halucinant, deoarece se știe că persoanele cu adevărat vegetariene sau vegane nu consumă nimic animal categorie în care intră și insectele așadar, aceste anomalii alimentare nu pot fi nicidecum considerate alternative de proteine pentru vegetarieni care nu susțin sub nici o formă uciderea unor ființe vii pentru consum.

Clara a spus că greierii sunt uciși „cu milă” prin congelare, ceea ce îi pune în hibernare înainte de a muri, deoarece temperatura scade treptat.( o altă afirmație halucinantă)

Clara a fost angajată PepsiCo, care deține și o divizie alimentară, producătoare de snacksuri – și a descoperit proteinele din insecte după ce s-a săturat de înlocuitorii de carne „ultraprocesați” din supermarketuri.

Ea a început să ronțăie viermi de făină uscați și condimentați drept gustări și să-i pună în supe...

Apoi a trecut la greieri. „Se usucă și apoi se transformă întreaga insectă în praf”, a spus ea.

Pufuleții din greieri pe care îi fabrică vin într-o varietate de arome, inclusiv smântână și ceapă, paprika afumată, ierburi mediteraneene și brânză maturată și sunt vânduți în special în campusurile Universității de Arte din Londra și ale London Business School.

Ea are în proiect chipsuri de tortilla cu greieri, paste, granola și pudră proteică de ciocolată, și peste 2.000 de alte specii de insecte comestibile existente, inclusiv lăcuste și muște negre.

Dumneavoastră ați consuma așa ceva?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *