ȘOCANT! Părinții își apără copiii de un travestit apărut la un loc de joacă în București. „Te-ai urcat peste copilul meu acolo în roată!”

0

Scene șocante în capitala României: părinții unor copii aflați la joacă în parc sunt nevoiți să-i apere de prezența unui travestit care le dădea târcoale.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și prezintă cum mai mulți părinți îl iau la întrebări pe bărbatul în rochie, între care și „Ce-ai făcut mă cu copiii”?

Alții îi transmit că nu are ce căuta pe lângă copii, în timp ce un tată îi spune: „Te-ai urcat peste copilul meu acolo, în roată!”.

Transgenderul pare însoțit de două femei, care încearcă să-l ia de-acolo. Ulterior, filmarea se mută pe un teren de joacă, unde „transul” sare la un tată care-i spune că „nu este aici locul pentru prostiile astea”.

„Transul” își dă peruca jos și-l amenință cu bătaia pe respectivul tătic. „Ți s-a mai spus, cu toții avem limitele noastre, înțelege”, încearcă tăticul să raționeze cu persoana, semn că nu este prima oară când apare în acel loc de joacă.

Travestitul/Transgenderul sare gardul și amenință că se întoarce să-l bată pe respectivul om.

Poliția locală nu-și face apariția niciun moment în imagini. Pe rețelele de socializare se susține că postarea este din acest an, 2023.

video aici: https://www.facebook.com/100045828922290/videos/289819763889784/?ref=embed_video&t=0

Reacția părinților este complet justificată dacă ne uităm la ceea ce se întâmplă acum în SUA, unde mulți pedofili sau violatori se travestesc pentru a avea mai ușor acces în zonele pentru copii sau toaletele pentru femei. După cum am arătat în urmă cu o săptămână cazul în care pedofil trans, îmbrăcat în femeie, a răpit și abuzat o fetiță timp de două zile (articolul îl găsiți mai jos)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *